MIKSER ZA GNOJEVKU 5 METARA

B4 MIKSER 5M ZA DUBINU DO 3M

Mikser za gnojnicu B4 je 5 m dug koji omogućuje intenzivan rad u jamama dubine do 3 m. Ovaj mikser je dizajniran za jednostavno održavanje i duži vijek trajanja zahvaljujući tome što je okvir vruće galvaniziran. Na 2 lopatice se nalazi protu oštrica koja onemogućava štopanje i namatanje na osovinu strana tijela poput trave i slično, i omogućuju precizno miješanje jame i na taj način pružiti bolju homogenizaciju u mulj. Dio oštrice ‘ prijenosne osovine ( Ø 55 ) omogućuje intenzivnu uporabu. Hidraulički tilt (kip) olakšava korištenje B4 s točnim prodiranjem u jamu bez oštećenja osovine. Kako bi zaštitili oštrice i dno lagune, B4 može biti opremljen s jednom nogom u Y ili zaštita tunelom.

#list-style-5cbc64b9d828a ul li:before { font-family:FontAwesome; content: "\\f14c"; color:#00c8d7 }

Client:
PICHON

ZEMLJA porijekla:
Francuska

MIKSER ZA GNOJEVKU 7 METARA

B41 MIKSER 7M ZA DUBINU DO 4M

Mikser za gnojnicu B41 je 7 m dug koji omogućuje intenzivan rad u jamama dubine do 4 m. Ovaj mikser je dizajniran za jednostavno održavanje i duži vijek trajanja zahvaljujući tome što je okvir vruće galvaniziran. Na 2 lopatice se nalazi protu oštrica koja onemogućava štopanje i namatanje na osovinu strana tijela poput trave i slično, i omogućuju precizno miješanje jame i na taj način pružiti bolju homogenizaciju u mulj. Omogućuje intenzivnu uporabu. Hidraulički tilt (kip) olakšava korištenje B41 s točnim prodiranjem u jamu bez oštećenja osovine. Kako bi zaštitili oštrice i dno lagune, B4 može biti opremljen s jednom nogom u Y ili zaštita tunelom.

#list-style-5cbc64b9eb349 ul li:before { font-family:FontAwesome; content: "\\f14c"; color:#00c8d7 }

MIKSER ZA GNOJEVKU 10 METARA

B410 MIKSER ZA GNOJEVKU ZA DUBINU DO 5M

Mješalica gnojnice B410, 10.50m, omogućuje miješanje velikih jama, kako standardnih tako i plastičnih, do dubine od 5m. Mješalica je opremljena sa Ø 700mm vijkom sa nagibom od 700mm. Dva noža i protunoža dopuštaju točno miješanje jame i što osigurava bolju homogenizaciju gnojnice.Mješalica je dizajnirana za lako rukovanje i dug životni vijek zahvaljujući svom potpuno vruće-pocinčanom okviru. Korisnik može izabrati centralno podmazivanje kao dodatak kako bi olakšao održavanje stroja. Model B410 se također može opremiti sa plutajućim štitnicima kako bi se spriječilo oštećivanje jame.

#list-style-5cbc64ba674f9 ul li:before { font-family:FontAwesome; content: "\\f14c"; color:#00c8d7 }
Kontaktirajte nas

Trenutačno nismo online. Kontaktirat ćemo Vas prvom prilkom.

Not readable? Change text. captcha txt
Kaiman Corn header (6)