EKO-RAST VINUS

EKO-RAST ima direktan učinak,kako na broj grozdova tako i na količinu uroda grožđa, to jest veći prinos po čokotu treba biti posljedica ne samo većeg broja grozdova već i povećanje težine svakog grozda. Pošto ima bogat sadržaj kemijskih elemenata ima velik utjecaj na formiranje korjenove mreže, trsova i pupova.

EKO-RAST Vinus povećava sposobnost zadržavanja hranjivih elemenata u zemljištu, poboljšava ishranu loze, razvija korijenov sustav, intenzivira rast i plodnost. Što znači da ćemo u prosjeku postići 30-50% veći prinos i 100%-tnu kvalitetu ploda. Grožđe će sadržavati više šećera, manje vode, više hranjivih vrijednosti,a kiseline će otpasti. Pošto je silicij mineral negativnog ionskog naboja s ostalim mikro i makro elementima on drastično (za 30-60%) smanjuje prisutnost štetnih ostataka umjetnih mineralnih gnojiva, pesticida, insekticida u plodovima.

Pri uporabi EKO-RAST-a vinova loza postaje znatno jača i čvršća. Kod napuštenih starih nasada, EKO-RAST-om se bilježi učinak oporavka koji prelazi 60%, a očituje se u obnavljanju korjenove mreže i revitalizaciji nadzemnog dijela biljke.

EKO-RAST učinkovito obnavlja i obogaćuje tlo, regulirajući njegovu pH vrijednost.

Doziranje: 50g/m2

Također se koristi i pri sadnji vinove loze što doprinosi boljem prijemu, rastu i razvijanju i dobivanju roda već u drugoj godini. Dodaje se u količini od 100 g po sadnom mjestu.

Pakiranje:

3 kg

7,5 kg

25 kg

Related Projects
Kontaktirajte nas

Trenutačno nismo online. Kontaktirat ćemo Vas prvom prilkom.

Not readable? Change text. captcha txt
ekorast UNIVekorast VRT